Selecteer een pagina

Contact

We helpen je graag? Heb je vragen over de toepassing van ons woordjesleer programma? Vul dan het contactformulier in. Wil je VocuLearn gebruiken? Klik dan hieronder op de knop.

Vreemde taal leren

Op een effectieve manier een vocabulaire leren.

Voor het onderwijs

Geschikt voor alle vormen van onderwijs. Bespaart tijd en kosten.

Effectief je doelen halen

VocuLearn dwingt de gebruiker regelmatig leerdoelen te halen.

E-mail

Stuur ons je vraag

Info

Contactgegevens

E-mail Adres

info#voculearn.com

Locatie

MetaScope B.V.
Groningen
Nederland

Telefoon

+31 6 13045086

FAQ

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik VocuLearn gebruiken?

Iedereen kan VocuLearn gebruiken. Individueel als particulier of zakelijk via een bedrijf of organisatie. Wil je voor jezelf een nieuwe taal leren voor bijvoorbeeld je opleiding vakantie of emigratie, dan kies je voor de VocuLearn optie PARTICULIER. Wil je namens een organisatie een nieuwe taal leren voor bijvoorbeeld je zakenreis of buitenlandse contacten, dan kies je voor de VocuLearn optie ZAKELIJK. Ben je docent en je wilt je leerlingen VocuLearn gebruiken voor je lessen, kies dan de VocuLearn optie ONDERWIJS.

Hoe stel ik een leerdoel in?

De gebruiker of docent van VocuLearn bepaalt vooraf op welke datum het leren van de woordenschat afgerond moet zijn. Dit is ideaal voor degene die voor een reis een bepaalde lijst met items wil kennen of voor de docent die de woordenlijst in een bepaald schooljaar wil laten leren.

Hoe overhoor ik foute antwoorden opnieuw?

Het werken met foute antwoorden is op een aantal manieren verwerkt in VocuLearn. Ten eerste worden foute antwoorden niet aangeleerd. Dit gebeurt op een slimme manier. Ten tweede worden foute antwoorden in een antwoordenoverzicht getoond in de kolom ‘nog niet goed beantwoord’. Deze antwoorden worden automatisch weer opgenomen in de leerlijst van woordjes. Ten slotte is in de rapportage een lijst opgenomen met de meest gemaakte fouten, zodat je deze afzonderlijk kunt leren.

Hoe kan ik de resultaten bekijken?

VocuLearn heeft de optie om een rapport te genereren voor de gebruiker zelf of voor de docent. In het rapport verschijnt onder andere een overzicht van de vijftig meest gemaakte fouten. In de docenten is andere informatie opgenomen dan in het bestand voor persoonlijk gebruik.

Waarom is VocuLearn zo effectief?

VocuLearn is zo effectief omdat het twee belangrijke zaken samenvoegt: er wordt gewerkt met een progressief interval systeem en het programma zorgt ervoor dat de woordenschat voor een bepaalde datum minimaal tien keer is verwerkt. Zie ook: Europees Referentiekader Talen

Hoe worden de woorden in VocuLearn herhaald?

In de literatuur wordt duidelijk gemaakt dat het nodig is om een item minimaal zeven keer te herhalen voor het in het permanente geheugen is opgenomen. De tijd tussen twee keer herhalen moet daarbij langzaam toenemen. Hiervoor heeft VocuLearn een slimme interval ontwikkeld.

Op welke computer kan ik VocuLearn gebruiken?

VocuLearn is een applicatie geschikt voor installatie op een laptop of desktop computer. Vanwege beveiliging zijn de bestanden gecodeerd. Na installatie in een bestandenmap maakt VocuLearn automatisch back-up bestanden aan voor extra zekerheid voor je gedane studie.

Heeft VocuLearn ook een multiple-choice versie?

Het is ook mogelijk VocuLearn als multiple-choice versie in te stellen. In dat geval verschijnen op de plaats van het invoervak twee tot tien mogelijke antwoorden. Via een muisklik wordt het antwoord gekozen.

Kan ik VocuLearn ook op mijn Macbook of een Chromebook gebruiken?

Helaas is het (nog) niet mogelijk om VocuLearn aan te bieden voor Macbook of Chromebook. Het is wel mogelijk om met een emulatie-programma een Windows-programma op Macbook of Chromebook te draaien.

Woordenlijsten of uitgevers

Welke woordenlijsten gebruiken?

Zelf aanleveren

Ben je docent en heb je lesstof met door jezelf samengestelde woordenlijsten? Of werk je met een idioom boek van een uitgever. Op aanvraag kan de aan te leveren woordenlijst worden omgezet naar het bestandsformaat voor gebruik in VocuLearn. Vraag je eigen lijst aan, om snel aan de slag te gaan.

VocuLearn woordenlijst

Bent u op zoek naar een algemene woordenlijst om een taal te leren? VocuLearn beschikt over standaard woordenlijsten van 5.000 woorden of items. De woordenlijsten worden samengesteld op basis van een hoofdstuk en/of thema met daarbij de woorden in de brontaal en de te leren doeltaal.

Pinhok talen

Bent u op zoek naar de snelste manier om een taal te leren? De Pinhok woordenlijst bevat 2.000 meest voorkomende woorden en zinnen die u wilt leren en deze worden u aangeboden in volgorde van belangrijk tot minder belangrijk, zodat u de meest gebruikte woorden en zinnen als eerste leert.

Start vandaag!

Waarom kiezen scholen, organisaties, en bedrijven voor VocuLearn? Lees meer over onze mogelijkheden of ervaar zelf het gemak van efficiënt woordjes leren voor een goed beklijvend resultaat.

Bekijk alle mogelijkhedenContact voor licentie